Klara - Paus

Hej, den här bloggen funkade inte så bra. Uppdateringen var ju kanske inte den bästa, speciellt inte från mitt håll. Men om ni vill fortsätta att följa mig finns jag nu på http://klaraabackman.blogg.se ♥
 
/klara

Agnes - Paus

Såg att Linnéa redan skrivit att vi skulle ta en paus härifrån då de är så ojämn uppdatering & sen har de inte gått speciellt bra.. Vi får se hur det blir i framtiden men bloggandet på den här bloggen men undertiden hittar ni mig på
 
Http://teamha.blogg.se där bloggar jag med Hannah:)
 
Så tack för oss!
 
 

Linnéa - paus

Hej!

Eftersom att det inte har gått så bra på den här bloggen så tar vi en paus och ser hur det kommer bli!

Undertiden hittar ni mig på http://linneaaburman.blogg.se

Linnéa - ursäkta, men jag kan förklara

Hej!

Jag orkar inte blogga nå långt just nu så jag förklara lite kort om vad som har hänt medan jag inte har bloggat!

I måndags tävlatde jag om hanna:) Det var kul, vi prata och spelade kort mest och vi kom på en dans!
Sen igår var jag med Frida:d Det var sjukt länge sen jag var med henne! jag blev så glad när hon ringde. Sen var jag med henne och jag sov hos henne, vi pratade typ hela natten:) Jag och hon hade massor att berätta om:) Sen vaknade vi ganska sent idag, när vi åt lunch så kom sanna och vi var med henne, vi for till henne och var med henne 2 månadres collie terrier, tror jag det var, hon var jätte liten! Verkligen jätte, typ som en liten gossedjurs hund(L) Hon heter Soya elr Soja. Sen studsade vi studsmatta och sen cyklade jag hem vid tre. När jag kom hem så åt jag middag nästan direkt, typ vid fyra för att mami skulle jobba. Sen red jag rover barbacka:) det gick bra men han ville inte riktigt jobba ordentligt, men det kanske var för att jag inte hade sadel och kunde inte sitta lika bra?
Sen så kom Moa hem till mig när jag höll på att mocka. hennes bror skulle klippa gräset på andra sidan och då ville hon vara hos mig undertiden:) Det gick bra, vi gjorde inte så mkt. Hon har i alla fall nyss åkt hem.

I över morgon ska jag tävla i Piteå! Är så taggad:) då ska agnes filma och fota så det får ni vänta er:) Imorgon ska jag kanske vara med Agnes, jg vet inte ön men kanske:)

Nu ska jag dra!
Märkte just att det blev ett ganska långt inälgg, då har jag ändå bara skrivit kortfattat om allt!
 

Agnes -Tävlar

Jag är med & tävlar om ett scapa schabrak hos NellieBerntsson!
 
Klicka HÄR för att komma till tävlingen
 

Agnes - Fullt upp

Har inte haft mycket tid att blogga. Har haft fullt upp med att leva livet till tusen. Sen har jag inte heller haft något intressant att skriva om. Jag menar "hejsan idag badade jag sen torkade jag mitt hår" intressanta klubben antecknar;)
 
Hur som helst så hoppade jag Benji igår. Hade ingen aning om vad jag skulle göra med han så sa pappa att han tycke jag skulle hoppa lite. Lät ju bra. Har inte hoppat seriöst på länge. Fast det vart inte så seriöst denna gång heller. Hoppade på vår lilla utebana & Emma filmade. Min kamera dog så det vart mobilkvalla på de hela. Bättre än inget:D
 
Min outfit var den snyggaste på länge kan jag lova! Men ingen bryr sig nog så hårt. Han kändes jätte fin. Red på hacket. Dock ville han inte riktigt släppa på vänster sida så vart mycket volter. Då det gällde hoppning var han som en dröm. Han hoppade perfekt. Kund ju inte få någon bra galopp menmen. Hoppade inte speciellt högt då jag sparar det till våra seriösa jennie träningar:)
 
 
Han har verkligen fått tillbaka sin hopplust, vilket känns skönt:D!
 
/Agnes

Till maja:)

Sen bilderna från tävlingen:)
 
 
/Agnes
 
 
 

Klara - Ingen ridning

Hejhej, det blev ingen ridning idag. Agnes sa att jag kunde komma efter fyra och rida men tydligen inte.. Hon blev hos Emma längre än väntat.
Men imorgon ska jag rida ut på Benji.
Agnes säger att han ha varit väldigt busig på senaste tiden så hon ska följa med:)
Det är nog sista gången jag rider honom på en vecka för nu ska jag till pappa. Och vi ska väl vara i stugan som vanligt-.-
Men nu ska jag städa rummet och sen ska jag packa, måste hinna det innan imorgon!
 
 
/Klara
 
 
 

Klara - LAAAT!

Hej, jag har inte gjort så mycket på dom senaste dagarna så jag kände inte för att blogga, eftrsom att jag inte har nått intressant att skriva om.
Men idag har jag iallafall dragit arslet ur soffan och hjälpt mamma att måla räcket till altanen.
Sen har jag suttit och kollat på lite gamla bilder från när vi var små.
Och några från när vi var i stugan.
Imorgon tänkte jag göra lite mer än vad jag gjort dom senaste dagarna. Kanske fara ut och gå eller vara med nån kompis. Men jag tänkte höra med Agnes ikväll om jag kanske kan ta och rida Benji en sväng:)
 
Nu ska jag bjuda på lite bilder från hoppträningen!
Alla bilder är fotade av Agnes!
 
 
 
 
 
Ni ska snart få en film också:)!
 
/Klara

Linnéa - Tammi

Hej!
 
Tammi och Mark kom ju igår så jag tänkte berätta lite om dagen.
 
Igår kom dom vid halv nio tiden och dom var ganska hungriga så dom fick äta tonfiskgratäng. Sen pratade vi och åt godis, hade verkligen trevligt och jag fick lära mig en massa nya engelska ord. Sen gick vi upp och visade dom runt och såg på tv. Vid halv elva gick vi alla och la oss.
Imorse blev jag ju väckt av alarmet och då gick jag ut och släppte ut ponnisarna och gjorde stallet. Sen gick jag in och såg tv, vid elva gick jag och åt frukost och, Mark och Tammi vaknade vid tolv, halv ett och åt frukost, elr brunch. dom vanade mitt i natten om man ränkar hur det är i Amerika!
 
Vid 1 gick jag och Tammi ut i stallet och red över skoterbron och runt Tjärn. Det gick bra och hon kunde rida! Sen på väg hem blev det riktigt mycket brems för att Betty var jättesvettig efter galoppen. Det var kul och kjag lärde mig engelska, hon är riktigt schysst!:)
 
Nu har dom farit för att titta lite i stan och handla.
 
imorgon ska dom fara hem..:( Kommer sakna dom!, speciellt Tammi hon är riktigt snäll och kul!:D
 
Aja nu ska jag gå och hjälpa till med middan.
 

Linnéa - HAHAHAH!

Hejsan!
Här kommer en film som jag verkligen älskar! så rolig!!
 
 
Så kul!! Älskar Alice lömska blick när hon säger: jag ska inte ner på golvet! hahahahah! 
Finns inga ord för det!!
 

Linnéa - Agnes

Hej!
 
Just nu sitter jag och väntar på att Agnes ska duscha klart. Är med henne idag också:)
Vi har ridit, eller jag har nyss ridit Benji:D det var kul och det gick supert bra! Jag red i hennes dressyrsadel på hennes "bana" vid hagen. Jag travade mest och försökte få honom i en bra form. Han är verkligen krävande om man tänker på hur Rover är att rida!
Vi red inte så länge men det var kul att få rida någon annan häst än Betty och Rover.
Idag ska Agnes fara till Boviken tror jag så hon ska väl packa sen, jag ska nog fara hem vid 5 tiden, men om hon ska åka tidigare får jag väl åka före det. Jag ska i alla fall rida hästarna idag, jag vet inte om mami ska rida med  mig men vi får väl se!
 
Ikväll ska vi få främmande av mamis kompis Mark och hans väninna Tammi, tror jag att hon heter:/ Hon kan bara engelska så jag får träna det. Dom ska vara här i två nätter och dom kommer ikväll. Ska bli kul:D Vi får se om jag uppdaterar något annars så gör jag det när dom har farit.
 
aja snart är då Agnes klar så jag ska dra!
 
Sötis (L)

Klara - Hoppträning

Igår höll Agnes hopp lektion för mig och Linnéa. Benji var jätte fin, inga vägringar. Och  det var första gången jag hoppade 75 med honom:)
 
När vi hade tränat klart fick Agnes hoppa upp och hoppa lite och sen red jag mot stallet. Det var lite åska och Agnes sa att han var rädd för åska. Men han var jätte fin hela vägen hem, ochskå fick vi ju sällskap av Emilia som fotade mig och Benji.
 
När vi kom till stallet svampade jag av honom lite och sen fick han gå ut i hagen till Passe.
När vi var klara med allt i stallet for vi hem till Agnes och hon duschade, och sen laddade vi över bilderna från hoppträningen.
Och när vi var klara med det skulle vi fara till mig men vi kunde inte hålla oss från att äta lite glass och jordgubbar..
 
När vi kom till mig åt vi lite chips, popcorn & cheeze doodles;)
Också spelade vi badmington, det vart en skit rolig kväll med Agnes & Emilia!
När klockan var typ halv 1 gick vi och la oss och såg en film. Jag somnade ganska fort men jag vet inte om dom gjorde de.
Klockan 7 vaknade jag av att Emilia frågade vart hennes påse var, hon skulle nämligen fara och rida Tucci♥
 
Idag blir det nog bara en slappar dag för jag är jätte trött och har träningsverk från igår:/
 
Film kommer!
 
Det vart inte ett så intressant inlägg, men jag har ingen lust att skriva så mysket idag:/
 
/Klara
 
 
 
 

Linnéa - Bilder & Film

Denna bild bjuder jag då verkligen på:
Bara att börja skratta;)
 
/Linnéa

Linnéa - Betty träning!

Hejsan!
 
Igår skulle ju jag rida Rover för Agnes. Men det blev inte för mami ville tydligen rida, så jag fick ta Betty! Men det gick lika bra det:)
 
När jag red dit travade jag ganska mycket för att komma så fort som möjligt. När jag kom dit så var dom inte där.. Så jag skrittade lite på banan och väntade, enfter fem min kom dom. Agnes, Lina och Emilia ställde fram hinder och vi väntade på Klara. Efter tio min kom hon och då kunde vi börja. Jag hade ju ridit fram ganksa mycket när jag red dit så jag skrittde mest och galopperade lite. Sen så började jag hoppa på en liten oxer och det gick bra. Sen hoppade jag ett räcke och det gick också bra. Sen hoppade Klara och sen höjde v lite.  Sen skulle jag hoppa oxern 2 gånger och sen hoppa på räcket. Det gick super och hon lyssnade riktigt bra tycker jag! Sen skulle jag hoppa lite omhoppnings säng och då skulle jag hoppa oxern och sen på räcket och sen på oxern igen, som en volt.
Sen hoppade jag oxern när den var lite bredare, det gick bra men hon rörde lite. vi höjde också  räcket och då rev hon, för hon började bli lite trött. Då hoppade jag igen och å tog hon ett jättesprång!:D Haha!
 
Agnes fotade och filmade så det kommer nog sen.
Jag vet att jag är för lång för henne och att jag har pessoa (stavning) men det har jag för att hon är pigg! Så Kommentera  inte det!!!! 
 
 

Agnes - SOMMARVÄRME♥

Äntligen kan man fatta att det är Juli. Har verkligen inte känts då vi haft 13+ som mest nästan. Idag är det hela 30 grader här i östanbäck. Riktigt skönt! Som Linnéa redan skrivit så ska jag hålla lektion för henne & Rover idag. Kan hända att Klara & Benji också är med.
 
Ikväll så ska nog Linnéa sova här. Har hon nog också redan skrivit;) Vi ska bada sen ska vi rida Benji om inte Klara gör det. Just nu sitter jag & söker tävlingar. Hittade en tävling den 21 Juli i Norrskenet kör & ridsällskap. så vi får väl se om jag kanske ska ta & tävla där:D
 
Nu får ni ännu lite bilder från stöcke, fast bara 2´bilder men bättre än inget.
Foto: Victoria :)!
 
 
Finaste ponnyn♥, mobba mitt face på båda bilderna haha...
 
/Agnes

Linnéa - 24 grader!

Hejsan!
 
Äntligen riktig sommar! Det är 2 grader i skuggan:D 
Idag ska jag rida ut med Agnes:) Det ska bli kul, det blir nog bilder senare. Klara kanske kommer då! Ska rida Rover då, sen ska jag nog köra elr rida Betty för det måste jag göra idag, hon har inte gått så mycket.. Jag måste ju passa på medan jag kan rida henne!
 
Känner att det här inte var ett så innehålls rikt inlägg.
 
Ikväll ska jag kanske sova hos Anes också!:) Hoppas att hon inte sover till 12 på dagen! då måste jag väcka henne.
 
Imorse så gjorde jag stallet just efter att jag släppt ut ponnisarna, ungefär vi 8. Så jag behöver inte göra det ikväll.
 
Idag ska jag i alla fall bada mycket och länge, ska nog bada med Agnes i trellet. Jippie:D
aja nu ska jag gå ut och njuta av sommaren!
 
Vilka snyggingar vi är!!

Linnéa - ingen ridning

Heej!

Idag har ponnysarna fått vila från igår, istället var jag med Agnes:) vi badade och spelade spel och FIKADE ovanligt? nee hahaha!

Imorn ska jag iaf rida, kanske träna för Agnes elr rida ut med henne:D ska bli kul. Mami ska då jobba imorn så blir inget med henne.

Vi ska få besök antingen imorn elr på lördag av Mark och hans väninna, jag vet inte vad hon heter men hon är iaf ryttare:D! Kanske får lära mig något nytt?

Aja, nu ska jag gå och duscha och sedan hitta på något denna fina kväll.

KLARA DU MÅSTE BÖRJA BLOGGA SNART!!!!!!!
 
Älskar dig
 

Kommentera mera
 
 

Agnes - Gårdagen

Igår vart det en snabbtur med Benji. Red till sandtaget & klättrade kanske 10-20 min. Han var super taggad. Red barbacka med hacket & i mjukisbyxor. Kan säga att jag inte hade det bästa tänkbara fästet. Rebecka fotade/Filmade så här får ni en liten "bildbomb"+film:) 
 
 

Linnéa - Bra och Dåligt

Hejsan!
 
Idag har det varit en både bra och dålig dag. det började dåligt.
Det var så att jag och mami skulle fara och bada med hästarna idag. Men när vi kom ut och skulle sätta fast transporten så hade det hänt något konstigt så det gick inte att använda stödhjulet. Så mami ringde Tommy och förklarade, sen hämtade vi en grej som kunde lyfta bilar och försökte lyfta upp transoprten på släphållaren på bilen. Men den var för långt ner så vi fick hämta tre plankor och sätta på den sär grejen, då funkade det. Me sen så föll transporten ner igen och vi fick börja om från början, men då lossnade stödhjulet och mami fick ringa Tommy igen. Sen såg hon hur man skulle sätta fast den igen så hon skruvade fast den. Sen funkade den och vi kunde göra som vi brukar! so wierd..
 
Sen kunde vi köra till mormors stuga:)
 
När vi kom fram gjorde vi en hage och ställde dom där. Sen gick vi och hämtade alla grejer och jag bytte om till stallkläder. Först hade vi bara tänkt rida vid stranden för Rover var jätterädd och blåste mycket med näsborrarna! Men vi gick bara längre och längre ut, Betty tyckte att det verkade kul:D Sen gick vi in till stranden och jag tog av Betty sadeln. Vi gick ut igen och travade och galopperade. Sen gick vi så långt ut så Betty började simma! Sen red vi lite på grundare vatten och galopperade, dock så var Betty alldeles för pigg så jag kunde inte hålla henne.
Sen gick vi in och lämnade hästarna i hagen och fikade, Efter en timme ungefär gick vi ut igen, men då hade jag badkläder på mig! Då red mami barbacka också och båda jag, mami Betty och rover simmade:D Det var jättekul och vi skrattade hur mycket som helst för jag föll nästan av Betty när hon simmade, det gjorde mami också. Bara nästan.
 
Idag har vi haft det hur kul som helst och vi ska bada flera gånger i sommar så att Rover får vänja sig, har vi tur så kan jag rida Rover när jag och Agnes ska bada! Om han inte har vänjt sig så kommer jag nog rida Betty för jag kan styra och kontrollera henne, rider ja Rover kommer jag nog inte kunna göra det om vi inte har vänjt honom vid vattnet.
 
Snart ska jag gå och äta, vi ska äta grillat! mums:)
 
Sötis♥
 

Agnes - Världens finaste Rebecka♥

Idag har jag sovit hos Emma igen. Vi sov i ett tält på hennes gård med henne två helst crazy hundar. HAHA dom var helt vilda! När jag kom hem så tänkte Rebecka komma & fota mig & Benji men icket för mitt minneskort är hos Emma.. Istället for vi till Rebecka.
 
När vi kom till Beckis så bytte vi direkt om & for & badade i "träsket". Det var lagomt kallt & så pass så man kunde vara i ett tag. Efter det så gick vi in till Beckis & var i hennes rum & gjorde inget, sen gick vi ner & fikade. Blir vi förvånade av att Agnes Zedig fikar eller;)?
 
Nu sitter vi hos mig & vi ska snart äta. Blir grillat idag. Sen blir det kanske att sova hos mig. Vi ska ladda ner filmer på min datorn, om den vill så säga. Måste även klämma in en snabbis tur med Benji också. Han stod ju igår:)
 
Beckiiis♥
 
/Agnes
 
 

Linnéa - vet inte

Hejsan!
 
Sitter och äter pizza och tittar runt på lite bloggar.
 
Idag har jag och mami varit och hälsat på våra bin! Det var roligt, att få se hur det ser ut:) Sen har jag inte gjort så mkt, bara läst min bok fast nu har jag läst ut den!
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra med ponnisarna, jag kanske kör Betty? Eller hoppar Rover? Jag vet helt enkelt inte, men jag bloggar ikväll om det!
 
Sen ska jag förhoppningsvis vara med nån kompis, för jag vill inte ligga här och smälta i solen.. Jag ska nog ringa runt och se om någon är hemma.
 
Hoppas jag kan fara på tävlingen i Piteå nästa vecka, fredag den tretonde.. Hoppas att jag inte får för mycket otur! Men det är inte säkert att det går för mami ska jobba och hon har inte hittat någon som kan ta jobbet den dan:(
 
Älskar bilden!

Linnéa - YES!

Idag har jag äntligen fått veta att jag ska börja i Dressyrspecialen:D Även om jag siktar in mig på hoppning så vill jag gärna lära mig mer dressyr!


Agnes - Uteritt med Linnéa

Idag vart det uteritt med Linnéa. For till stallet vid kl 18. Det första jag gjorde när jag kom dit så smörjde jag upp min sadel & mitt träns. Då jag tävlade i Stöcke öste regnet ner då då vart det fuktig. Tränset hade börjat mögla på lite ställen som jag glömde smörja upp i lördags.
 
När jag var klar for jag & mötte Linnéa. Vi red in i skogen & satan vad mygg det var. Vi fick hålla ett ganska friskt tempo så alla mygg försvann. Benji var jätte pigg som vanligt. Vi red till sandtaget & red i sanden där. Benji tyckte det var jätte kul fast jobbigt. Vi klättrade i sandbackarna också, det tror jag verkligen uppskattades av båda ponnyerna. Benji var verkligen superpigg & gick knappt att hålla före backarna. Hoppade även över en gren som låg efter vägen. Har haft en jätte trevlig ridtur som måstes göras om snart:D
 
Nu får ni en liten film från vår uteritt:)
 
HAHA, ja ni får ursäkta kvallan men är filmat med min mobil så;)
 
/Agnes

Linnéa - Agnes & Benji

Hejsan!
 
Idag har jag och Agnes ridit ut:) Först möttes vi vid Byahuse, sen red vi på åsen och galopperade lite. Sen klättrade vi i sandtaget och filmade, så Agnes fixar säkert en film snart! Sen red vi på åsen, men efter ett tag blev det s mycket mygg så vi red hem. Det var kul tt få rida med agnes igen:D
Idag har jag och mami vart på stan. Först for vi till sjukhuset och mami tog blodprov Usch! Sen for vi och städade på Tools. Sen for vi och köpte spån till ponnysarna. Efter det for vi och lånade böcker och fikade på bibloteket. Efetr det for vi till kåge och handlade på ica. Sen for vi till Drängs och hämtade mina grejer som jag hade kvar. Sen fick mami ett sms om att våra bikläder hade kommit (Sånna som man har när man äger bin, inte så att man ser ut som ett bi!) Så vi for tillbaka till Kåge och hämtade dom. Sen for vi hem och provade kläderna, kändes bra! Sen gick vi ut till våra bin och tittade lite, Rktigt häftigt att titta i!
 
Nu ska jag gå och fika!
 
Sööt ponni!
 
 

Agnes - Vänt på dygnet?

HAHA, kan ju faktiskt inte annat än skratta åt mig själv. Har verkligen vänt på dygnet. Sov hos Emma inatt. Eller ja sov & sov, vi var vakna till halv 5 & såg film. Vi såg "Kalle och choklad fabriken". Hel roligt film faktiskt. Har sett den en gång förr. Sen så sov vi till kl 14.00. Ajabaja..
 
Idag är planerna att rida ut med Linnéa. Kommer nog bli superkul ska jag tro. Benji brukar bli lite pigg men det ska säkert gå bra. Ska ta & bygga upp min trängbana igen men blir nog inte att hoppa den just idag då han hopptävlat i Lördags. Nu ska ni får lite mer bilder från stöcke också:D!
 
Alla bilder fotade av: Matilda :)
 
 
 
 
 
/Agnes
 
 

Linnéa - Duktiga ponny (L)

Hejsan!
 
Jag har just kommit in från stallet. Mami körde Betty idag så jag red Rover:) Det gick jättebra, jag red honom i form nästan hela tiden förutom i skritten då jobbade jag honom bara lite smått. Från början var han lite knepig och ville inte riktigt gå fram och jobba. Vi red mot byske vid E4an. När vi galopperade fick mami för sig att reja med Betty och då vände hon sig om och vinkade. Då rejsade jag förbi med Rover och han var med på noterna, men efter att vi galopperat förbi mami och Betty ville han inte galoppera för att han såg osyliga hästätandemonster! Så jag saktade av efter ett tag. Sen vände vi och då var han piggare,i traven hemmåt var han hur fin som helst :''D Han lyssnade jäte bra och hade bra undertamp. Jag blev jätteglad. Sen travade jag på långa tyglar en stund och sen skrittade jag hem.
 
När vi kom hem myste jag med honom i boxen<3 Hanvar glad och gullig hela tiden, förutom när jag gav dom mineraler.. Då blev han tjurig om maten! HAHA standrad ala Rover!
Han är jätte tjock nu verkligen jätte tjock. Jag kunde bara dra åt till 3dlje hålet, vanligtvis brukar vi kunna dra åt till näst sista.
 
Jag har också varit med Agnes idag som hon skrev. Först så åt hon så jag spelade lite på datorn. Sen åt vi jordgubbar med glass och mjuk pepparkaka. Sen cyklade vi till sjön och doppade oss för att det var så kallt så vi ville inte bada så länge. sen for vi hem och då var vi vid datorn en stund, sen spelade vi spel och hade roligt!
 
Nu ska jag  gå och duscha och sen umgås med familjen.
 
Finste ponnysar♥

Agnes - Min hand...

Min hand har blivit mycket bättre nu, men min tumme gör fortfarande riktigt ont.. Pappa ska justera till den idag så hoppas att det blir bättre. Just nu är Lilli här & jag vet inte vad vi ska hitta på. Kanske fara ut & rida eller fara & bada. Vi får väl se vad dagen bjuder på!
 
 
/Agnes

RSS 2.0