Agnes - Stöcke ponnyförening

Tävlingsdagen var ett helvete kan jag lova.. Regnet öste ner sen så vart vi sena så vi hann inte gå banan till LDn. Men vi lärde oss den ändå.
 
Framhoppningen LDn: Benji kändes super fin verkligen, han vägrade en gång för jag släppte av han förtidigt, men annars hoppade han bra!
 
LDn: Han var verkligen super fin & taggad, kunde knappt hålla han. Men alltid kul att han bjuder framåt! Han trampade om perfekt om vi kom fel. Dock hade vi korsgalopp typ hela banan men vafan hästen hoppa ju? På några hinder saktade han i men la på spöet å rösten å då bjöd han på direkt. Måste ha låtit kul.. JA KOM IGEN, bra duktiiiii! Det var clearround så fick rosett!
 
Framhoppning LCn: Grymma ponny! Han hoppade så bra på allt jag styrde på, förutom att jag råkade släppa han för tifigt.. Slarvmaja.. Men han kändes mysig här också. Hoppade inte fram så mycket.
 
LCn: Ska vi ens gå in på hur underlaget var? Det var som en stor sjö av lera. Jaja tänkte jag jag hoppar 2-3 hinder sen utgår jag annars lär vi slå oss gula & blåa. Men hann inte så långt. Han bjöd på bra på första hindret men han sjönk ner så han kunde inte hoppa ordentligt. Sen i svängen på andra hindret ja då far röver på hästen åt alla håll & kanter så på 2an visar han tydligt att han inte vill hoppa. Vägrade ut oss på det men fick han över iallfall:D Ska inte skylla ifrån mig men var vekligen 99,9% underlagets fel.
 
Sen som ett paket på posten så ska de ju alltid hända olycker. Just jag råkade ut för en idag... När vi skulle lämna av Galle så lastade vi ur han men inte Benji. Han fick panik & jag höll i hans kedjegrimskaft. Mitt i allt flyger han bak ska ut UNDER bommen. Min tumme fastnar i kedjan & drogs helt ur led. Hela handleden var bortdomnad & tummen dunkade.Tur att detta hände efter tävlingen!
 
Alla bilder fotade av: Alice :D
 
Tycker fotograferna kämpade på bra, mer bilder kommer snart
 
Glad chey!
 
/Agnes
 
 

Linnéa - OMG!!

För en stund sen satt jag mami, Tommy och mormor och såg på "Arga snickaren" och helt plötsligt tittar jag ut genom fönstret och sen en LOMOSINE!!!! Jag sa bara titta ut fort! Så himla coolt!
 
Så himla coolt! En spn ska jag ha när jag blir vuxen + en chaufför:D
 
 

Linnéa - stadsfesten...

gick inte så bra. För förra året åkte jag en karusell som heter Brake (stavning) Dance, den var jätteläskig så efter det åkte jag ingen mer. Det här året åkte jag Virvelvinden och jag har tyckt att den har varit jätte rolig dom förra åren, men inte i år. För jag tänkte på Brake Dance när den började snurra.. Så det var inte så kull:(
I alla fall så träffade jag Angelica där:) Det var jättelänge sen jag var med henne. Sen träffade jag Adrian och Jonte, så jag pratade med dom en stund. Sen gick jag och Adrian och åkte "Radiobilarna" och det var jätte roligt:D Så lite kul fick jag i alla fall där. Sen gick vi och åt, jag åt Falafel, det är en vegetarisk rätt och ganska god men jag orkade inte äta upp allt.
Sen kom Tommy och jag köpte en stor mjukglass i bägare med Cola topping och botten och choklad strössel. Den var god men stor!
 
Efter det blev det så himla kallt så jag och mami åkte hem.
 
Jag har inte ridit idag heller, men jag var med dom i hagen och Rover sprng efter sig med sin mage, det ser ut som att han har svalt 2 tunnor! Jag år snart rida honom så att han inte får så stor mage till tävlingarna:)
 
Men nu ska jag gå och umgås med min mormor som just har kommit och mami
 

Klara - Godmorgon

Godmorgon. Imorse klev jag upp klockan 8 för jag ska ha hunnit packa klart och allt till klockan 12, också tänkte jag hoppa kaninerna en liten sväng innan jag far till Agnes:D
Iaf det ska bli skit kul att fara till umeå och sova på hotel men jag längtar ändå mer till tävlingen. Jag tror att jag skulle filma Agnes & Benji då. så ni lär ju få en film:)
 
/Klara

Linnéa - Goppla!

Hejsaan
 
Jag bloggade inte igår för att min kompis sov hos mig och då red jag inte, men hästarna motionerade sig själva genom att kuta runt i hagen i typ 10 minuter, knäppisar!
 
Idag har då jag och mami ridit. vi red över bron och ängarna. Betty drog en stor hög med grenar över en äng, för att den var ivägen för ingången, starka Fluff. Betty var väldigt lydig idag också:) Hon lyssnade på allt, jag blev så glad. Men det var sjukt mycket mygg..
 
Jag hoppas att mami eller Tommy kan klippa upp gräsbanan snart så att jag kan rida lite dressyr på den gula tjockisen:)
 
Men nu ska jag gå och softa lite framför TV:n
 

Klara - Ändrade planer

Hej,det var super kul på stadsfesten idag. Vi har gått runt och kollat lite också har vi kollat på dom som åkte karuseller. Och jag blev spyfärdig bara av att kolla på..
 
Vi har också varit på lite olika butiker, jag provade två tröjjor men båda var för stora:(
Sen har vi ätit lunch, jag åt tacotallrik som alltid och Mia åt nått som heter Langos.
Vi har också varit med om tre springande hundar, de var såhär: Vi satt där och åt och helt plötsligt kom det tre hundar som jagade varandra och det kom ingen ägare efter som ropade eller så. Så vi vart ju jätte förvånade. Tillslut kom det en man som frågade några om det var deras hundar men alla sa nej. Efter ett tag sprang hundarna iväg, men det var ingen som hade ropat eller nått?
 
När det började bli sent ringde pappa och frågade om han skulle hämta mig. Och då sa jag ja. Så jag och Mia gick en sista sväng och kikade i en butik(Minns inte vilken), och sen gick jag på Ica och köpte en dricka.
Efter det skicka pappa ett sms till Mia att dom var på stationen så vi gick dit och sen sjutsade vi hem Mia. Också for vi hem och åt middag.
 
Imorgon skulle ju jag ha farit och sovit hos Agnes och fixat klart allting inför Lördag. Men det blev inte så utan jag ska dit och fixa klart men sen ska vi redan imorgon fara och sova på hotel, i umeå tror jag. Det ska ju bli jätte mysigt :thumbup:
 
Ni ska få bilder nån annan dag♥
 
/Klara
 

Agnes - Filmen

Nu så ska ni får filmen från igår. Ser inte speciellt bra ut alla gånger men han var ju så stel & orkar inte sitta & bråka med han för att ha ska gå perfekt. Han går ju bra alla andra dagar så en dag utan att gå bra överlever vi nog;)
 
Nu får ni ta & kommentera:D!
 
/Agnes

Klara - Snabb update

Snart drar jag till hair style för att se när Mia klipper sig.
Och sen far vi till stadsfesten och äter lite lunch! :D
 
 
/Klara

Agnes - Dressyr

Idag for jag till stallet kanska sent. Har haft massor med sysslor som har behövts gjort hemma. Menmen när jag kom till stallet tog jag ie n Benji & stog & ryktade honom i över 1 timme. Red på vår lilla "bana" som vi klippt upp just bredvid stallet. Underlaget var inte det bästa då det har regnat igår men funkade. Han var ganska stel efter träningen i förrgår så det vart att ställa han ganska mycket, rida mycke på volt, framdels & bakdelsförflyttningar & allt sånt som mjukar upp han. Efter ett tag släppte det. Men dock var han som slö. Eller inte slö men han hade lite svårt att få något bra bakbenstramp. Men förstår att han var lite slö han har ju inte blivit hoppad så mycker  på flera månader;D
 
Efter jag ridit klart for jag & skrittade av honom efter vägen. Skrittade i kanske 10 min så han fick slappna av ordentligt. Sista biten gick jag. Märkte då att sadeln glidit bak i sinne..! Fast hästen levde & mådde bra, haha x( Har film från dagen men den kommer imorgon då jag är så trött så ska gå & lägga mig nu. Har inte tänkt sova till 12 igen som hag gjort varenda dag i en vecka nu-.-''
 
Världens finaste♥
 
/Agnes

Klara - Nya tag!

Hej, jag har inte uppdaterat på jätte länge nu. Men jag har haft en liten bloggvila utan att säga det:(
Men nu ska jag verkligen försöka att hålla igång bloggen med dom andra.
 
Idag vaknade jag vid klockan 10 och då gick jag upp och såg lite TV. Sen tog jag mig en macka och ett glas Oboy till Frukost. Efter att jag hade fikat gick jag och ringde till Agnes för att säga att jag kunde följa med till Stöcke på Lördag. Men hon svarade inte. Så jag gick ut och hjälpte pappa med att sätta upp våran Pool, men det stör mig att det tar typ en hel dag att fylla den-.-
 
Lite senare på dagen ringde Agnes och undrade vad jag ville. Då sa jag att det inte gick att jag följde till Stöcke men hon tog det inte seriöst.. Så jag sa att det gick och hon blev säkert glad över det!
 
Imorgon ska jag på stadsfesten med Mia (Någon mer som ska dit?). Iaf klockan 11 ska Mia och klippa sig så jag ska kolla på. Och sen ska vi äta lunch på stan. Hoppas på MAX elr Big smajl för jag tål typ ingen annan stans:/
Sen ska jag köpa Jordgubbar för det är ju ett måste när det är sommar!
 
Pool!
 
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kanske se nån film eller så♥
 
/Klara
 
 
 
 

Agnes - Fail by Agnes Zedig..

Ja som alla vet är det ju så att håller man på med ridning kommer man ALDRIG undan utan failar.. Här har vi en av mina vackraste :')
 
 
/Agnes

Agnes - Emelie Lefévre♥

Dom senaste dagarna har ju Emelie bott hos mig. Det har verkligen varit jätte kul att ha henne här. Men har dock inte kännt för att blogga utan har helst viljat hinna vara med henne så mycket som möjligt! Hon for hem idag vil 3.. Känns verkligen tomt utan henne..:(
 
Igår hopptränade jag för Jennie med Mye & Galle. Var super kul & gick kalasbra också. Det vart en vägran men det var helt & hållet mitt fel då jag "släppte" han alldeles för tidigt. Vi hoppade strömsholmsfållan. Hoppade 75 som högst tror jag. Kändes som en bra höjd fast av någon anledning kändes det väldigt lågt! Ville som ändå inte höja för ville inte förstöra då det gick så bra. Men är som sagt riktigt nöjd & nu taggar vi Stöcke till 1000:D!
 Kommentera nu era muppar!
 
/Agnes
 

Linnéa - Hungrig!

Hejsan hoppsan!
 
Idag är det inte speciellt soligt, men på vädret sa dom att det skulle regna. Jag hoppas i alla fall att det blir fint väder imorgon sp att jag kan bada!
 
Jag ska nog rida dressyr på ängen med Rover idag, då får jag hoppas att det går bra. Betty vet jag inte vad jag ska jag göra, jag tror att jag ska rida lite lätt dressyr eller jag tror att jag ska rida ett riktigt hårt pass med henne, jag har inte gjort det dom senaste veckorna. Vi får väl se.
 
Rubriken var ju "Hungrig!"  och det är sant för jag är det. För hemma har vi inget bröd eller mjölk och jag vill inte äta fil så jag är ganska hungrig, men klockan är kvart i tolv så jag ska väl snart äta lunch:) Det blir nog rostbiff och potatissallad.
 

Linnéa - ändrade planer

Hej!
 
Igår sa jag ju att jag troligast skulle köra Betty och dressyra Rover, men det blev inte sp för att Altea - Bettys skötare - kom för att rida:)  Det var kul. Vi red över skoterbron over öngen och vände vi åsen. På vägen hem så galopperade vi över ängen och det gick jätte bra för Altea. Sen efter skoterbron så var det en traktor som var och slog gräs. Men sen när han var klar så backade han flera gånger för att ta dt sosta gräset! Vi stod där som 3 frågetecken och undrade vad han gjorde.
Sen efter ridningen mockade vi och gjorde stallet. Det var kul för att ponnisarna var i boxarna. Sen dödade vi myggor som var i stallet, för vi har typ 100 myggor där!:O
 
Tidigare idag var jag med Hannis och då premiär badade vi i havet! Det var jättekul och varmt i vattnet.
 
 
 

Linnéa - Hata datorn!

Hej!
Asså ibland hatar jag datorer. För nyss när jag skulle logga in så gick det inte, jag tryckte på enter men det funkade inte! Jag blev så j'''vla förbannad..
 
I alla fall så red jag och mami nyss. Jag red Bloppis - med sadel - och det gick jättebra! Först så försökte hon springa iväg med mig, men jag bara satt mig väldigt väldigt djupt ner i sadeön och kramade i tygeln och vipps så lugnade hon ner sig. Eller hon lugnade inte ner sig men hon sprang inte lika fort. Det har aldrig funkat förr.
Vi red på ängarna och över skoterbron och sen upp på åsen. Det var väldigt mycket mygg på vägen hem, vi var tvugna att bryta en kvist med löv och ta bort myggen på dom, stackars små ponnisar:(
 
Imorgon tror jag att jag ska rida direkt på morgonen. Jag tror att det blir dressyr i hagen barbacka på Rover och Bloppis ska jag nog köra eller nåt. Bara så att ni vet så älskar jag att rida barbacka:D
 
♥I love you even if you make mistakes, for there is none so wonderful as you♥

Linnéa - Midsommar

Hejsan!
Glad midsommar allihopa!
 
Idag har jag, mami och Tommy farit ut på en jätte mysig ritt. Tommy red inte men han cyklade med vovven:)
Jag red barbacka på Bloppis idag också. I början var hon något lugn. Men efter några galopper blev hon super pigg. Det var ganska svårt att hålla henne men jag lyckades!
Det var riktigt skönt att rida idag. Vi red ner till sandtaget och galopperade upp för en backe, det tyckte Bloppis var superkul. Sen red vi in på några stigar och ut på en äng. På ängen blev hon verkligen jätte pigg, det gick nästan inte att hålla henne.. Men efter att vi hade gått över en bro blev hon lugnare och kunde skritta normalt:/
När vi kom hem så svampade vi av dom ordentligt och satt på myggmedel. Jag tror att dom uppskattade det! Sen gick vi in och åt matjesilltårta till lunch, det var väldigt gott.
Snart ska jag gå ut och mocka och fixa lite godis till ponnisarna.
 
♥Världens finaste♥
 

OSTVIKSRYTTARNA

Glad midsommar allihopa önskar Agnes & Passe, Klara & Benji, Linnéa & Rover♥
 
 

Agnes - JIppie:D

Nu är jag hemma från ridhuset. Idag har jag ridit lite i manegen sen så red jag med Mye till hennes stall då hon skulle rida hem Galle. Gick super bra han var dock väldig seg inne i manegen men ute var det full fart framåt! Då jag kom tillbaka var jag helt själv i hela ridhuset.. Läskigt.. Nejmen jag duschade Benji sedan släppte jag ut han i hagen & packade alla mina grejor:D
 
Vid klockan sex kom mamma & hämtade mig på ridhuset & vi lämnade Benji. Trodde att pappa skulle komma & Hämmta mig & Benji men mamma kom visst & hämtade mig xD! Vi for direkt till skellefteås flygplats & mötte upp Emelie som är från skåne, hon ska vara hos mig till på Tisdag. Efter det for vi & åt på Sibylla sen for vi & hämtade Benji på ridhuset. Att lasta gick super bra men att lasta ut gick inge vidare.. Gjorde illa handen  lite, brände mig på grimskaften då cp ponnyn slängde sig ut...
 
Är anmäld till tävlingen i Stöcke nu också, vart LD;D! 
 
Emelie & hennes häst Red:'D
Problemet är att jag KAN inte vara sur på min ponny.. Här har vi problemet^
:''D!!
 
/Agnes

Linnéa - Film från hoppträning

Hej!
Nu kommer filmen som Agnes gjorde efter att hon hade filmat när hon häll lektion för mig:)
 
 
 
 
Jag bjuder också på min fail video..
 
 
Se&Njut!
 
 

Linnéa - Tråkdag..

Hej!
Idag har jag verkligen jättetråkigt. Jag har ringt flera kompisar men antingen svarar dom inte eller så ska dom åka bort.. Det är nackdelen med sommarlov: att alla åker bort.
 
I alla fall så har jag ridit på morgonen och ska skriva lite kort om det.
 
Rover: Jag red ganska länge med Rover idag, jag vet inte hur länge men länge. Jag red in på åsen och där glopperade vi, sen svängde jag in på en stig och följde en massa olika stigar som jag inte upptäckt förr. Det var riktigt mysigt, för idag är det äntligen sol och värme! Jag skrittade mest eftersom att det var ganska mycket rötter på stigarna. Först så var han lite jobbig för att han skulle tydligen vara rädd för allting, men när vi kom in i skogen så blev han mycket finare och lyssnade mer:) När vi galopperade blev han rädd för en jättestor sten! Han är lite knasig ibland.
 
Betty: Jag red inte lika länge med Betty för hon inte hade gått på ett tag. Jag red barbacka och Bloppis var ganska lung för en gång skull! Jag galopperade ganska mycket för att hon är väldigt skumpig att trava på när man rider barbacka:/ Hon lyssnade bra och försökte inte sticka iväg. Sen efter ridningen pysslade jag om henne länge. Det uppskattades nog!
 
Efter ridningen gick jag med dom till sommarhagen och sen mockade jag osv.. sen åt jag nudlar till lunch, mums!
 
Ponniskrutt♥
 

Agnes - Kågedalens ryttarförening♥

Förlåt min uppdatering. Men jag & Benji bor för tillfället på ridhuset & jag har inte haft någon dator. I Måndags vart Benji vaccinerad så har tagit det ganska lungt med Benji tills idag. Kan berätta snabbt om dagarna som varit. Kanske inte intressant att läsa men aja;)
 
I Måndags var kom jag till ridhuset vid 7 på kvällen. Då vi kom dit lastade vi ur sen så ställde jag han i en av hagarna sen gick jag in & lämnade mina grejer. Efter varit inne & haft "aktiviteter" med alla barn som var på ridlägret(vi som är med i US har nämligen olika aktiviterter på kvällarna & ska fixa frukost osvosv) red jag lite dressyr med han. Bara i skritt & lugn trav:)
 
Sen igår Tisdag alltså, så red jag också ett snabbt dressyrpass sedan fick en tjej som hette Maja, som är med på ridlägret, rida han. Hon har bara ridit i ett år men rider grymt bra! Sen på kvällen skulle Emma & Mye rida ut på en skrittsväng & då följde jag & Jennifer med. Vi red två på Benji xD! Han var galet pigg kan jag lova!
 
Sen idag har jag hopptränat. Gick super bra. Bättre än förväntat. Red väl inte speciellt länge då han inte får börja svettas nu då han är vaccinerad. Men mitt mål var att hoppa 70 som jag ska hoppa nästa lördag i Stöcke men det vart 85:D!! NÖJD
 
/Agnes

Nya blogg.se

Hejsan!
Idag har vi fått nya blogg.se! Det är ganska svårt att förstå sig på, men vi får väl lära oss.
Snart ska jag och mami ut och rida ponnisarna. Antingen ska mami köra Bloppis eller rida Rover. Jag önskar att det skulle vara lika varmt som i måndags, då var det sååå skönt! Men idag är det typ 13 grader.. Jag hoppas att det blir varmare snart.
 
Jag och mami ska fara till stan idag för att hämta min ridsko som är hos skomakarn och sen ska jag klippa mig:D
Det säkert bli super snyggt.
 
Idag har jag också varit men Hannis (Hanna) Vi gjorde inte så mkt, jag fick också en rutig väska av henne! Jag har viljat ha den super länge och nu så har hon fått en ny så då fick jag den:) Jag ska kanske vara med henne ikväll igen, men jag vet inte för hon skulle kanske fara bort.
Nu ska jag gå och väcka mami så att vi kan rida.
 
Jag har ingen aning om när jag tog den! Men den var ganska gullig:*
 

Linnéa - Gårdagen

Halloj!

Igår bloggade jag inte om dagen så jag kan gå igenom det lite snabbt.
Igår red jag Rover och då red vi förbi ett hus och då kom det en hund springande och skällde på oss, h*n lyssande inte på mej när jag sa till den och Rover blev rädd.. I alla fall så var han lugn, jag gjorde inte så mkt utan skrittade mest. Det var ganska skönt.
Sen när jag kom hem mockade osv.. Sen duschade jag och sen for jag till Agnes och Klara, vi gjorde ett videop inlägg som ni kanske har sett. 
Detta fick jag av Agnes igår:
Solglasögon
rosa schabrak
rött schabrak
ridhandskar
 
väska


Tack Agnes för dom fina sakerna:)


OSTVIKSRYTTARNA - video inlägg

Ja filmen talar för sig själv;)


Linnéa - Soliga dagar!

Godmorgon!
Idag är det jättefint väder och ganska varmt ute. Så jag tänkte fara ut och rida alldeles strax och göra bort stallet nu på morgonen. Sen ska jag duscha och sen ringa en kompis.
Igår red jag inte för att jag spydde.. Men idag mår jag mycket bättre!
Hoppas det är så har fint väder hela veckan, då ska jag rida varje dag:)
Det här var inte så händelserikt inlägg men jag bloggar ikväll om dagen.
Hihihi;)

Linnéa - Kom igen nu tjejor!

Hejsan!
Nu får faktiskt Klara och Agnes börja blogga också! Även om inte jag har bloggat så mkt jag heller, men vi alla måste blogga för att kunna hålla igång bloggen! Annars blir det inget av med det..
I alla fall så red jag inte heller igår för att vi hade främmande. Utan jag var bara i stallet osv. Idag vet jag inte, men jag tror att jag måste rida även om det regnar, Hoppas det blir fint väder på midsommar, det tror jag för det stod så i tidningen.
I morgon blir Betsel (Betty) 9 år:) Så ska jag göra en tårta med pepparkakor på! För det gillar både Betsel och Röver:)
I fredags när jag var med Caisa hittade vi på namn åt alla mina djur!
Betty = Betsel
Rover = Röver
Krux = Krösus
Kattja = Kissenaja
Tisdag = Middag
Fredag = Döda
Lördag = Blöda
Dom sista tre är mina hönor!

/Linnéa

Linnéa - SOMMARLOV!:D:D:D

Hejsan alla underbara läsare! Jag är jätteglad just nu för att igår fick vi sommarlov:D
I alla fall så har jag varit en usel bloggare.. Menb jag ska rida mycket i sommar ocg försöka uppdatera så ofta som jag kan! Igår red jag inte utan mockade och pysslade om hästarna. Vi fick stänga in oss i stallet för myggorna är jättestora och överallt, dom är typ som harskrankar (Dom äter myggor och är stora, typ muterade myggor) Men sånt är livet.
Idag ska jag rida npgon av hästisarna eller så rider mami med mig. Jag ska i alla fall vara med Caisa också och vi ska kanske cykla till stranden:) Det kommer bli supekul!


Äntligen sommar!


Klara - Snabb update

Hej, idag har jag inte gjort så mycket. Har bara slappat framför Tv:n och städat klart de sista i mitt rum. Men lite senare på dagen ringde Agnes och frågade om jag ville vara med henne och de ville jag såklart! Så jag for till henne och vi satt väl mest vid datorn. Och sen har vi varit ute med Zorro och busat lite. Också har vi cyklat på andra sidan bäcken och fotat får så Agnes får ta och lägga upp lite bilder!
När vi kom tillbaka till Agnes gjorde vi ett video inlägg om inte blev så lyckat Agnes raderade det och då hann vi inte göra ett till:/
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag prova min examens klänning!

/Klara

Linnéa - Dålig uppdatering

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen.. jag ska verkligen skärpa mig nu.
Onsdag: I ondags var vi lediga för att det var nationaldagen. Då passade jag på att rida för Agnes men Rover. Det gick jättebra:) Först när jag värmde upp så var han väldigt seg. Då fick jag en pinne och då gick det lite bättre. jag red på volten och hade honom i form. Sen i traven gjorde vi likadant. han blev bättre när jag hade travat igång honom. Sen skulle jag galoppera på volten i en lugn galopp och ha honom i form efter ett varv på volten skulle jag sdriva på honom på långsidan. Agnes sa att det var det bästa man kunde göra. sen hoppade jag lite och det gick också jätte bra. Men det började vräka ner reg så jag fick rida hem dyngsur, Snälla Klara som också var där sa att jag fick låna hennes regnbyxor. Det var jätte snällt:D Agnes filmade så hon kommer nog lägga upp den.
Sen när jag kom hem så gick jag direkt in i duschen och stod där och värmde upp mig. Sen efter lunch/middagen for jag hem till klara och var med henne och Agnes. det var jätteroligt. Vi gjorde tom en film, dn är väldigt bra, men vi hann inte göra hela för att jag skulle hem.
(Idag)Lördag: Idag steg jag upp halv sju ungefär och då gick jag direkt ner och åt frukost. Sen gck jag till stallet och gjorde iordning honom. Sen begav vi oss till ÄRF (Älvsby ryttarförening) För att jag skulle tävla LD+5 (75) när jag kom dit gick vi och anmälde oss osv osv.. Sen gick vi runt och tittade lite. Vid kvart över 10 satt jag upp och red fram. Jag gjorde det där som Agnes sa var det bästa man kunde göra. Han lyssnade bra:) Sen gick jag in på fram hoppningen. Först skrittade jag bara runt för att det var några shettisar som hoppade fram. Sen hoppade jag frma och det gick jättebra. han bjöd på hindren och hade en bra galopp. Sen gick vi in på banan och det var lite läskiga hinder men jag bara drev på och han hoppade fint:) Älskade ponny!
Jag ska verkligen skärpa mig och börja blogga. På torsdag får jag sommarlov:D:D:D äntligen! Då ska jag blogga så mycket som jag kan. Men jag kommer nog vara ute ganska mycket.
Vi är bäst tillsammans!

/Linnéa

Agnes - Ny däck, nu är det bara tuta & köra;)

Idag har Benji äntligen fått skor så direkt efter skolan idag for jag & skulle rida han en sväng. Tog in han & han stod inte stilla en sekund.. Stegrade i stallgången gjorde han också. Hej överskottsenegri.. Aja därför ska man inte låta sin häst stå för länge. När jag väl kom ut gården & var lite sådär små stressad så upptäckte hag att hoppsadeln inte hade några stigläder. Aja hann inte byta så hoppade upp & red iväg & hoppades att det skulle gå bra. Benji hoppades BOKSTAVLIGEN.. Han hoppade fram & skrittade inte på hela ridturen. Jag hade otroligt svårt att sitta ner på han för han hade svårt att vara med alla tassarna nere på marken. Men det var mysigt att få vara ute med min finaste♥

Efter jag "hoppat" med Benji tog jag in Passe & fixade han för hoppträning. Begav mig upp mot banan & kommer dit & då har vi inga hinder på banan.. Men hade lite däck, en halv bom & grenar. Började rida fram ordentligt & han var super mysig men lite väl taggad på hindrerna kom fram. Då jag värmt upp kom jag på ett hinder på kanske 20cm i trav & han VÄGRADE :O Aja kom igen & då hoppade han. Efter det flöt allt på bra. Med han går det bara från klarhet till klarhet!

Imorgon kommer det kanske film. På Passe då han hoppar & Benji då han dampar då jag borstar han. Men det beror på för ska på cirkus med min lillasyster imorgon:)


Finaste♥

/Agnes


Klara - Fota

Hej, idag ska jag fara och fota Agnes & Passe. Jag vet inte om hon ska hoppa eller om hon ska rida dressyr vi får väl se. Och efter de ska jag kanske fara och rida Benji. Om inte de ska jag göra det imorgon. Han har ju haft lösa skor ett tag så vi har inte kunnat rida men nu är han skodd. Oc troligtvis kommer han att vara väldigt pigg de första gångerna!
Men nu ska jag ta och äta lite och sen ska jag bege mig till banan.


Världens finaste♥

/Klara

Agnes - Vissa ryttare asså..

Blir så galet less ibland då jag är på tävlingar & hör: Asså det gick inte så bra idag h*n stannade
HALLÅÅ vadå h*n det är väl ändå du som ska rida. Hästen gör ju så klart rätt som stannar om ryttaren inte rider ordentligt ända fram till hindret. Jag hatar verkligen bortskämda ungar som är sur på hästen så fort det inte gått bra på en tävling eller träning. Ni vet så det blir så att dom tex. ska ta av tränset & hästen kanske viker bort huvudet & då blir ryttaren flyförbannad på de lilla bara för att själva tävlingen/träningen inte gått bra. Eller att dom blir sura på dom i sin omgivning. Nej sånt tål jag verkligen inte.

Nu säger jag inte att det inte är okej att vara riktigt besviken över att det inte gått bra på tävlingen eller träningen men bara för det ska det inte behöva gå ut över andra & absolut INTE hästen. Då jag tävlade i Lycksele med Benji red jag varje litet steg han tog men han vägrade på vart enda hinder & jag var så besviken då jag grät i flera timmar efter den tävlingen men var jag sur på Benji, mamma eller pappa för det? Nej för det hade jag inget rätt till. Hästar är ett levande djur & alla dagar kanske dom inte vill hoppa heller. Samma för oss, vi älskar att rida men vissa dagar vill man bara inte.

Så nästa gång det går dåligt på en tävling tänk då på hur du ridit.
Hästen kanske hade en urusel galopp men vem är det då som ska fixa den? DU.
Hästen kanske kom galet fel på ett hinder men vem är det så som ska hjälpa den så gott det går? DU.

Så att säga att det är hästen fel om det går dåligt är rent ut sagt BULLSHIT!!

Agnes - misshandel på G!

Jajemen ni läste rätt. Ska fara till stallet & försöka få lös Benjis sko som sitter å glappar i sinne. Lyckas jag få lös den så ska Klara rida med Linnéa om en timme. & det rubriken handlar om är att jag ska misshandla Linnèa så hon börjar blogga.. -.-''

/Agnes


Agnes & Klara - Galen dag!

Hejsan, idag vid 7 kom Klara till mig & då fikade vi sen for vi till stallet vid 9. Vi for en sväng med räser Passe. De var verkligen turbo på han idag igen. Sallyrally (Agnes hund) fick följa med ut också vilket jag tror hon tyckte var kul. Så hela gangster gänget var ute på gatorna. Fast inte hela.. Linnéa, Rover, Betty & Benji saknas ju:( Men tror alla var rädda ändå för de var inte en ända människa ute på gatorna!

Efter vi ridit i kanske en haltimme började vi bege oss hem så bytte vi ryttare en sväng & Klara fick prova rida han. Hon var väl lite rädd från början men sen gick de bra:D När vi kom tillbaka till stallet släppte vi in hästarna för det regnar fortfarande lite ute. Imorgon skulle det visst vara bra väder här i vårt älskade Norrland har vi hört;)

Imorgon så är det ännu en fullpackad dag för gangster gänget i Ostvik. Linnéa ska komma & joina oss & vi ska hålla lektion för henne. Före eller efter det ska vi hoppträna Passe. Sen ska vi också försöka dra lös en sko på Benji så Klara kan rida. Sen tror jag Linnéa ska vara med oss ett tag efteråt hon lämnat sin Rover hemma:D



/Agnes & Klara

Klara - Dressyr filmen!

Nu har jag äntligen fått ihop Dressyr filmen på mig & Benji, de tog ett tag eftersom att min dator var helt CP båda gångerna som jag försökte men tillslut klarade jag de:D!


Klara - LEDIGA!

Hej, jag har inte så mycket att skriva om men jag känner att jag måste upptadera lite så att inte bara är Agnes som bloggar. Iaf imorgon har vi operation dagsvrket och då ska man vara hemma och tjäna ihop 100 kronor som vi sen ska skänka till Indien för att dom ska få en skola. Stackarna!
Men det blir skönt att bara få vara hemma också får jag ha sovmorgon till 12:)
På Onsdag är vi ju också lediga för att de är national dag. Och då ska jag kanske fara och rida Benji. Om inte de går ska jag väl fara dit och pyssla om honom lite, för jag saknar ponnyn så!

/Klara

Agnes - Ingen hoppträning!

Blir ingen hoppträning för mig & Passe idag för jag ska fara & klippa mig & det vart lite tidigare än tänkt x'D Ni får se bild sen hur det vart!

Känner verkligen att inlägget vart sådär lagomt intressant. Uppdaterar mer imorgon. Är ju ledig hela dagen imorgon. Så skönt:')


Älsklingen min, saknar att få rejsa med dig♥

/Agnes


Agnes - Räser Passe!

Har just varit & ridit Passe nu. Vart en uteritt i regnet. Passe hatar regn så han var jätte sur. Men efter första traven var det samma gamla Passe igen fast 100 gånger piggare. Han var helt galen. Men det förstår jag då han har stått ett tag för att han hade hållt igång så bra. När jag skulle trava lungt körde han någon sorts räser trav & när det kom en vatten pöl tog han sats & hoppade rakt i den.. Tokas.

Sen när det väl vart galopp då var den korsgalopp & räser där också.. Ja det är ju bra tt han är glad iallfall. Fast ibland blir han kanske lite för glad x( Sen for jag på en äng & travade lite & galopperade en galopp också & då var han lugn & jobbade på bra. Finaste Pasi♥



/Agnes

Klara - HOPPAS

Hej, som Agnes har skrivit i de tidigare inkägget ska kanske jag och Linnéa rida för Agnes på onsdag. För vi är ju lediga då:D! Men det beror ju på om Benji hinner få sina skor tills dess.
HOPPAS!


Agnes - Passe

Nu far jag & rider Passe i vårt fiina väder. Vädret har inte blivit bättre så Linnéa ska rida för mig på onsdag & har vi tur har kanske Benji fått sina skor så Klara också kan vara med;)



/Agnes

Agnes - blogg.se
Ja nu har jag fixat en ny header & den vartbra. Men bakrunden vart förjävlig...  Eller asså själva headern vart väl bra men bakrunden är ju helt fuckt up... Men ja ni får kommentera vad ni tkr xD

Trck f5 om den inte syns

(uppklickbar)

Ja är faktiskt nöjd över själva headern men som sagt bakrunden...



Agnes - Ny header på gång:D


Agnes - J*VLA REGN

Har haft regn hela gårdagen, natten & nu på förmiddagen. Det har verkligen regnat i sinne! Men nu såhar det börjat lugna ner sig rejält vilket är tur. Om det fortsätter regna blir det ingen lektion för Linnéa. Men vid 3 idag skulle det ha slutat regna helt & spricka upp i sol. Får hålla tummarna då jag är riktigt taggad att hålla lektion. Har planerat allt, "framridningen", banan, ja allt!

Men nu så ska jag äta sen fara till stallet & se till så mina hästar inte blåst bort xD


Finaste Lilli & Rover♥


1 års filmen♥

Den 4 maj 2012 hade jag ju ridit Passe 1 år. Den 1 maj började jag med en 1 års film så den skulle bli klar till den 4 men den var klar till den 2 juni eftersom movie maker har laggat nanting. Men här får ni den

Se&Njut

♥ÄLSKAR DIG VÄRLDEN FINASTE♥


Agnes - Taggad till 1000

Hejsan, av någon anledning är jag som riktig glad idag. Jag vet inte varför riktigt xD! Idag ska jag ut en sväng med finaste Passe. Förmodligen ut i skogen. SKa hoppa en trängbana också:D Sen så ska pappa ringa hovslagaren idag typ nu direkt så Benji får sina skor så kan jag sätta igång han igen.

Imorgon ska jag hålla lektion för Linnéa (som bloggar här) & Rover. Kommer bli super, har redan planerat allt! Klara kanske ska vara med på Benji också beror på;)

På måndag ska jag hoppträna med Passe. Är taggad till 1000!
Nu vet ni vad som kommer hända mig dom senaste dagarna, men ska uppdatera i sinne & hoppas dom andra gör de också=)




Klara - JAGHATARNÄRDATORNFÅRSLUTSTRÖM

Hej, igår satt jag och pysslade med en film från dressyren i söndags(27/5)
Men gissa vad som hände. Jo jag gick på toa och när jag kom tillbaka hade datorn slut ström så hela filmen försvann:(.. Men jag tänkte göra ett nytt försök nu, men om inte det går bra den här gången blir det ingen film.


Linnéa - 1 Juni

Hejsan:)
Idag är det ju 1 juni och det är ungefär 9 grader varmt hemma hos oss! förra året har det typ 15 grader kanske!
I alla fall så red jag igår på lillboppan:) Jag och mami red över ängarna och över skoterbron, Rover var som vanligt rädd för att gå upp för den så jag och Boppan fick gå över först. Betty var väldigt pigg idag, men jag höll ordning på henne. Jag red långt bort från mami så att hon inte fick in sin tävlingsinstikt, asså Betty inte mami:D då gick det väl bättre men jag fick sitta och ta och släppa hela tiden och sitta långt ner i sadeln. Men jag är van för hon brukar vara så är vi rider ut..
I morgon ska jag på en hajk med scouterna som börjar klockan 1, så vi får se om jag bloggar något före. Sen på måndag är det klassresa för mig:D:D:D!! Det kommer bli super roligt:D


det här var för länge sen!


Agnes - oppsi..



Förlåt.. Men kan ju inte annat än skratta:$

/Agnes


RSS 2.0