Agnes - vad ska jag skriva om?!

Hejsan.. Har bara liite bloggtorka nu då Benji har alla skor lösa & Passe har fått vila lite.. Passe ska jag rida i morgon direkt efter skolan tror jag. Efter det blir det nog att sova hos Elsa men vi får se om jag kan. Annars så har jag inte gjort mycket. Pluggat & typ varit med kompisar, varit i bovik vars vi har husvagnen & varit i stallet lite grann & pysslat med dom=)


Ni får två arkivbilder på alla vi 3 snyggingar x'D


Linnéa - Ridlektion:D

Hejsan:)

Idag har jag varit på besök på Byskeskolan eftersom att jag ska börja där till hösten:) det var jätteroligt och jag träffade på Agnes och Klara:)

I alla fall så red jag rover på ridskolan idag och det gick superbra:) Vi hade hoppning, dock hade jag lite träningsvärk sen igår så jag kunde inte sitta på honom lika bra. Vi hoppade en liten bana typ. Först var det en studs i läktarhörnet sen skulle vi in på diagonalen och hoppa ett kryss efter det var det en till studs i bortre hörnet och sen in på diagonalenoch hoppa ett räcke. det var roligt och Rover var med på noterna.
Jag ska äta middag nu och sen ska jag och mami köra Betty, hon galopperade som en tok då vi kom hem från ridningen:D
aja nu ska jag äta.


så snygga vi är då:)


Agnes - Hoppfilmen på Benji:)


Han var galet pigg så de ser väl inte så bra ut alla gånger men är så nöjd man kan bli!


Agnes - Hoppträning!

Igår hopptränade jag Passe. Provade Benjis hackamore på han & till min lycka passade de. Menmen till ämnet, han var galet duktig. Känns som att helt plötsligt har han fått en helt grym galopp:')

Hoppade fram på ett litet kryss & han sög verkligen tag i hindret & hade bra galopp nanting. Han hoppade riktigt högt över & han tyckte nog det var super kul! Efter ett tag höjde jag till 60 kanske & Passe är en sån som ALLTID vägrar i början men icket han sög tag i hindret & hoppade perfekt. Han rev 2 gånger men vägrade aldrig. Kan inte vara annat än nöjd över gammel man!






Klara - Dressyr

Hej, idag följde jag med Agnes på en hopptävling på KDRF och vi skulle se när Linnéa tävlade med Rover. Dom är verkligen super duktiga. Men jag orkar inte skriva vad som hände för Linnéa har ju redan skrivit de:)
Efter tävlingen kom min mamma och hämtade oss och vi sjutsade hem Agnes och jag och mamma for hem och åt lite middag. Sen for jag till stallet, för jag och Agnes skulle fara till våran lilla lägda och rida lite. Hon red Passe och jag red Benji. Benji var verkligen superfin. Han lyssnade jätte bra. Men formen var inte riktigt på topp. Men jag är skita nöjd över honom!

Ni ska få en film för min mamma fotade och filmade. Men jag hinnerinte göra den förens på Onsdag:(

Nu ska ni få en film från gårdagens hoppträning:




Linnéa - En rosett och en avramling:]

Tjenare:)

Idag har jag ju tävlat med Rover i hoppning på KDRF, jag hoppade LD-10 (60) LD (70).

LD-10:
Jag hann inte rida så mkt på framridningen för att jag hade glömt att gå banan:/ Så jag skyndade mig att lära mig den, som tur var så var den väldigt enkel. När jag kom tillbaka hade jag typ en kvart tjugo min att rida och hoppa fram på, så jag travade och galopperade honom och han var framåt. När jag kom inte på fram ridningen så var han också med på noterna så vi hade ett bra flyt. När vi kom in på banan så tände han till och jag fick hålla honom lite, det var en clearruond och vi blev felfria:D Jag fick rosett. Sen så skrittade jag av honom för det var 40 min paus.

LD:
Efter en stund så kom ami in och sa att jag snart skulle rida så jag sprang ner och kollade på banskissen, det var en ganska svår bana och jag hann inte lära mig den.. Vi gick direkt in på framjoppningen och hoppade två skutt, sedan travade jag ner till banan för att titta på när några som var före mig hoppade. Jag hann lära mig den:) När vi kom in på banan så hoppade han jättefint på första hindret men andra hindret stoppade han och jag for framför sadeln, sen hoppade han muren och det gick bra, på polkagrishindret tvekade han lite men jag drevpå honom och då gick han mer fram, men när han hade fått över frambenen så bestämmde han sig för att inte hoppa så han stannade och jag brukar ju känna när han stoppar sådär sen tävlingen i Bureå när han gjorde likadant, men jag kände inget. Jag gjorde i alla fall en volt och ramlade på rygg på andra sidan. När jag låg där den korta stunden kaände jag mig som en fisk! När jag ställde mig upp igen hade Rover inte gått någonstans som tur var, jag tror mest att han var förvånad att jag inte satt på ryggen längre. Jag kände mig lite yr, men jag var mest arg på mig själv för att jag inte hade puschat honom mera och för att jag inte hunnit rida fram..
det har varit en väldigt stressig dag idag men jag är så nöjd över Rover ändå:D Efter att jag hade ridit klart var jag fuktionär och hjälpte till på banan. Jag fick också ett tröstpris av Agnes det var svarta gummisnoddar:D Agnes filmade också så jag hoppas den kommer, då kommer ni få se min kullerbytta.


Agnes - Mina fina♥

Idag har jag ridit båda hästarna.

Passe: Red lite dressyr på banan. Han var otroligt lat & såg halt ut pågrund av att han var lat... HA.. Red även med bett vilket jag hatar då han rycker i munnen & är jätte öm! Det såg förtaskit ut men jaa.
Förutom det var han verkligen en pärla idag. Helt underbar häst! Tränade inte på något speciellt men däremot så tränade jag lite på galoppen. Den satt perfa idag är så nöjd!

Benji: Jag skulle ju hålla lektion för Klara & Linnéa men Lilli kunde inte så.. Men höll lektion för Klara. Hon för skriva om det själv sen. Men det såg bra ut! Hon red inte länge. Hon red fram lugnt 10min & hoppade 5min. Så efter det var han inte ens svettig, men Klara var, så jag bestämmde mig för att hoppa Benji lite också. Han var galet fin & galet pigg.. Hoppade en liten bana vars dom högsta hindrerna var på kanske 70. Kom jätte fel en gång men han hoppade ändå! Hade det varit förr hade han vägrat! ÄLSKADE PONNY♥

Just nu är Klara här & vi ser eurovision song contest & det är riktigt kul då vi får 12 poäng hela tiden! VI VINNER SKITEN!!


Älskar dig♥


Agnes - Underbara ponny:')!

For ju som sagt upp på banan med Benji idag & bara busade med han! Han var exakt lika fin som han alltid är. Klara var med som fotograf & Denise var med som... En mupp:D Red lite i början & han kändes jätte fin men blir så förbannad på mitt hackamore då de typ snurrar runt & ser förjävligt ut om jag tar minsta lilla i tygel..
Efter ett tag släppte jag lös han och lät han springa av sig lite energi. Tränade inte något speciellt sprang mest runt med han stegrade lite & hade kul. Tror han tyckte det var riktigt roligt också.

Efter vi var klara fick Denise prova att rida. Hon skrittade bara då vi inte hade någon sadel. Sen så fotade vi lite. Jag fotade Klara & Benji sen mig & Benji. Bilderna vart verkligen jätte fina :')!


Jag älskar dig världens underbaraste♥


Klara - Hoppträning!

Hej, på morgonen har jag varit och kollat på en hopptävling. Det var Hannah som tävlade med Lisel. Dom var jätte duktiga!
Efter tävlingen for jag till Agnes och vi satt vid datorn. Och sen for jag hem. Och snart ska jag ha hoppträning med Benji. Också ska Linnéa vara med för att hon ska tävla imorgon.
Och ikväll blir det att sova över hos Agnes. Och vi ska väl redigera filmer antar jag:)
Men nu ska jag äta lite lunch!


Agnes - Vars försvann uppdateringen tjejor?

Jag som trodde att det bara var jag som var dålig på att uppdatera här men verkar inte så!

Dagnes planer är att nu fara & rida Passe sen ska jag hålla hopplektion för Klara, Benji, Linnéa & Rover. Blir även att filma & fota så ni får väl filmer senare ikväll av dom! Jag ska rida lite själv på Benji också ska jag tro:)




Agnes - Snabb uppdatering;D!

Nu beger jag mig mot stallet med Denise & Klara. Blir först att rida Passeman sen fara med Benji upp till banan & bara busa & trickträna med han där! Kameran hänger såklart med & bilder & filmer kommer senare:D!




Klara - Snabb update!

Hej. Jag har inte varit så duktig på att upptadea bloggen, men jag skyller på att jag har varit i Göteborg. Vi var där och hälsade på min kusin, hans fru & deras lilla barn Charlie!
Men iaf snart ska jag äta och sen ska jag fara till stallet och fixa mockning, mat & hö åt Benji.
Och Lördag till Söndag ska jag kanske sova hos Agnes. Jag ska bara fråga mamma. Men jag tror väl att de ska gå bra.


Linnéa - SOMMAR:D

Hej alla sommar älskare:D

Just nu sitter jag i skolan och har elevens val, jag bloggade inget om ridningen igår.. så jag gör det nu:D

Jag red Rover och det var strålande sol:D Rover var lite seg men efter att jag har ridit igång honom så blev han lite piggare:) När jag galopperade kände jag verkligen att det var sommar:) För det var ingen kall vind som slog emot ansiktet utan varm. Jag är så glad att det änligen blir sommar och att man snart kan BADA:D det kommer bli kul för att jag och Agnes ska bada med Benji och Rover:) Det ska nog bli roligt.
I alla fall så travade jag ganska mycket. Han lyssnade bra och var inte för pigg. Nu hoppas jag att det går bra på söndag då jag ska hoppa 2 LD.

Nu ska jag vara lite social med mina vänner som ska sova hos mig idag:D

 

 - Jag älskar dig -



Agnes - Fixar & trixar

Hejsan hoppsan här sitter jag & sprider planer. Håller på med en ny header förstår ni. Kommer nog bli super nu då jag har lite nya bilder på alla oss:D!



Linnéa - Bilder från tävlingen den 17maj:)







LD:












LC:











Agnes - Jamen justa jag hade ju en blogg:$

Har verkligen inte haft någon blogglust alls.. Min pappa åkte in på sjukhus för ett tag sen så tappade lusten en hel del men nu är han hemma & allt är bara bra!

Benji har lösa skor så han vilar just nu i väntan på en hovslagare. Passe for jag upp med till banan igår & tänkte rida & filma. Medans jag fixade kameran & stativet släppte jag lös honom, brukar göra så med Benji för då är det bara vissla så kommer han galopperandes. Men Passe Rejsade runt på bana som en galning sen när jag skulle ta fast han gjorde han ett av sina värsta dum tag NÅGONSIN... Han springer iväg & vägrar bli fångad..
Ja vad ska man göra försökte ALLT men tillslut fanns det vara ett sät att göra.. Jaga han så han springer, springer & springer tills han blir less. Det funkade efter 2 timmar..  Aja älskar min lilla cp ändå;*

Imorgon följer min kompis Denise mig hem & vi kommer nog fara till stallet också. Blir att löslongera Benji & rida Passe en sväng om inte Marre redan gjort de:)


Älskade lilla cp♥


Linnéa - En regnig dag på tävlingen

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har bloggat något på länge! Jag ska skärpa mig nu.
Idag har jag i alla fall träningstävlat med Rover:D Det gick super!

Klass 2 70 cm
Framridning: På fram ridningen var han lite seg och jag fick inte igång honom så bra. Jag red mycket volter och gjorde sånna saker. Han lyssnade väldigt bra på mina hjälper. Jag galopperade honom ganska mycket, men mest trav.

Framhoppning: När jag kom in på framhoppningen var han ganska loj då också, men han blev piggare när han såg hindren. Jag hoppade några gånger på det lilla och det lyssnade han på super. sen när jag skulle hoppa oxern blev han loj och ville inte alls gå fram som han brukade. Han hade ingen glöd som han brukar. Det var nog för att jag inte fick igång honom inne på framridningen.

Hoppning: Inne på banan piggnade han till lite. När vi började gick jag fram till ett hinder han har stannat på förra gången jag tävlade med det hindret. När jag väl började gick det super, jag glömde bort ytterhjälperna så han sköt ut bogarna men det är bra att träna. Jag blev felfri i grunden och omhoppningen:D:D Jag är super nöjd.

Klass 3 80 cm

Framhoppning: När jag har hoppat 70 cm så gick jag direkttill framhoppningen för jag var 2 i 80 cm. Jag skrittade lite och rover var jättetrött. Jag hoppade räcket en gång och sen skrittade jag mest. Nästan på en gång skulle jag hoppa så jag gick ner till banan.

Hoppning: När jag kom inte på banan så var han lite piggare av att jag hade skrittat. Han hade väldigt tung galopp mot första hindret och jag fick verkligen driva ordentligt. Det fick jag göra på alla hinder. När jag skulle hoppa 4an fick han en konstig galopp och jag red inte lika mycket så han stannade. Då körde jag igen och då hoppade han. Efter stoppet red jag mycket bättre och vi klarade alla hinder:D så det blev 4 fel i grunden.

Jag är jättenöjd med dagens resultat:D Agnes tog bilder så dom kommer nog så småning om:D


Agnes - Dagens planer

Har varit hemma idag också för har fortfarande världens förkylning men febern är borta som tur är! Blir iallfall att fara till skolan imorgon.. Sista dagen före ännu en fullspäckad långehelg. Vi får ledig Torsdag, fredag, lördag & söndag:D!

Har vilat upp mig lite extra idag då jag ska fara till the ridhus ikväll & fota Sussi då hon rider lektion på Rusty tror jag. Ska bli kul att fota & jag ber & bönar att dom ska rida ute, haha! Nu ska jag iallafall fara till min mamma & äta mat sen bär det av mot ridhuset:)


Agnes - Sjuk... igen

Har sovit 2 timmar inatt om inte mindre. Har frysit & svettas om vartannat... Hade hög feber imorse så ja det blev att vara hemma idag igen! Kommer mest bara slappa framför tv:n ska jag tro då jag blir yr av att sitta vid datorn längre tider så blev ett snabbt inlägg nu.


Bebis som håller mig sällskap :')!


Agnes - WE ARE BACK ON TRACK!!

Har just varit & hopptränat nu. Är så galet nöjd! Tror inte man kan vara mycket nöjdare än vad jag är. Han hoppade som en dröm & han sög verkligen tag i hindret de går inte att förklara hur fin han var :') Är så glad att vi börjar vara "back on track" nu igen. Hoppade inte någon speciell bana utan rullade mest vara på 2 hinder i en lagom takt. Fast ponnyn ville springa lite snabbare:)
Min älskade systeryster ( http://zootis.blogg.se ) hjälpte mig att vara banbyggare & gav mig lite tips dådå! Elin var gullig & kom & fotade en sväng filmade lite i början men sen blev hon tvungen att fara!

VI HOPPADE 70 BTW! Jag tror inte att jag kan vara mycket nöjdare än vad jag är :')

Ni får en filmen nu bilderna får ni imorgon:)


Jag vet att hans galopp ombyten är lagom sexiga & jaa.. Jag vet att jag lutar mig framåt jätte mycket x(!


Bjuder på ett smakprov



Agnes - Nu far jag &....

HOPPTRÄNAR:D! Är grymt taggad, vi ska ta oss över 70cm iallfall, de är mitt mål med dagen. Sen så att han verkligen ska suga tag i hindret & bara ha kul, Önska mig lycka till :')


Finaste ponnyn :')♥


Agnes - R.I.P Klaras uppdatering....

Vår älskade Klara har farit till Göteborg så hennes uppdatering bli borta ett tag framöver:)

Igår red jag Benji upp till ridbanan & släppte han lös & bara busade med han! Kameran följde med. Klara kom där i mitten & sa "hejdå" till honom. Hon rååkade visst bli filmare också(A) Hade så himla kul med han :')!

Red han lite i slutet & han var så fin & avslappnad. Tror han tyckte det var kul att få springa av sig lite. När jag kom hem laddade jag över alla bilder direkt.

Idag är jag hemma sjuk.. Eller rättare sagt "slutkörd":( Har hållt igång så mycket så Maria (pappas tjej) smög in & tog min mobil då jag sov så de ringde aldrig någon klocka. Tror ni jag vart panikslagen då jag vaknade 20 över 8? Ett perfekt tillfälle att redigera filmer på om inte... Alla busfilmer var borta... -.-''' Lite filmer var kvar iallfall.

På kvällen fick jag fara till stallet iallfall. Red en sväng i de fina regninga vädret i bara grimma. Var för lat för att börja tränsa(A) Men det gick super bra, min ponny är galet fin han :')




Linnéa - Gårdagen

Hej:)

Först och främst vill jag säga Tack Agnes! För det hon skrev i inlägget:)

Igår bloggade jag inte men det gör jag nu.

Jag red betty och mami Rover, det gick ganska bra och Betty var pigg som vanligt! Vi red till tjärn och vände, inte så lågnt allstå. Vi träffade en som körde nån flyggrej och både Betty och Rover blev lite skärrade. Men dom lugnade ner sig efter en stund när han hade kört förbi. Sen så myste jag lite med henne och mockade medan mami gjorde höet och havren.

Idag ska nog ponnysarna få vila för jag ska till Caisa:) Det ska nog bli roligt. Men nu ska jag stoppa i mig något.

Agnes - Har varit borta:)

Har varit borta under helgen så har inte kunnat blogga.. Men vi måste skärpa oss & om inte så får vi helt enkelt lägga ner bloggen..:(

MÅste ge GALET mycket creeds till Linnéa som faktiskt hållt igång bloggen, Linnéa du är guldvärd;*!

I Måndags red jag dressyr på ängen med Benji, han var jätte fin. Lite ´spänd dock men de släppte i slutet & han vart vekligen arbetsvillig:') Min ponny är verkligen en dröm att rida FÖRUTOM att han bli så jävulskt stark i galoppen.. Men det får jag träna bort på något sätt helt enkelt. Sen var de lite lerig så han sprang lite konstig så han såg nästan halt ut men ja..

Nu får ni en film från i måndags:)


BILDBOOMB!

Hej, förlåt för min dåliga update!
Men nu ska ni få en bildbomb från dressyr passet förra veckan;)






Måste verkligen träna på sitsen!



Ganska nöjd med den bilden om jag få vara älig!:)













Benji är ju fin, men inte den som sitter på sadeln..














Det var alla, ha de så bra!♥



Linnéa - Hovslagare

Hejsan:)

Igår bloggade jag inte på kvällen, så då tar jag igen det.

Igår: Igår red jag ridlektion med Rover, han var lugn och fin. Vi tränade på att göra bra halter och få hästen i balans. Det var en bra övning för rover och mig:D Sen när jag kom hem så var jag med Betty i hagen och gjorde stallet. Sen kom mami ut och då satt vi en tredje tråd på staketet - Betty rymmer annars- Så nu tror jag inte att hon kommer rymma något mera!

Idag: Idag for mami till ridhuset med Boppan och hon fick nya skor eftersom att hon hade tappat en halv för någon vecka sen. Så snart ska jag och mami ut och rida ponnysarna, det är perfekt tempratur ute just nu:) Sen vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog blogga om ridningen om jag hinner. Nu ska jag och mami gå ut och rida innan det börjar regna, om det gör det;D


Linnéa - Inomhusbassäng i källaren.

Hej:D

Jag och mami har tagit några bilder på vår inomhusbassäng som är i källaren. Det är 57 cm högt vatten!







Ni kanske inte ser så mkt men det är i alla fal MYCKET vatten i källaren.
Nu ska jag gå och rida Rovan på ridlektion.


Linnéa - BILDBOMB

Hejsan!

Nu kommer bilderna jag lovade:D Rider dock honom inte i form.








hehe:)↑






Nu lite andra bilder:


Sööt Fluffis(L)


Det var alla!:D Hoppas att ni är nöjda:)





Linnéa - Tävlingen:D

Hello:D

Nu har jag kommit hem från tävlingen och är väldigt glad! Det gick verkligen super, men Rover var väldigt pigg så det var lite svårt att få bra kontakt med honom. Men det är ju bara att träna och träna!

Framridning: På fram ridningen red vi i manegen och Rover var han okonsentrerad och ville inte alls. Sen när jag hade galopperat lite så blev han lite lugnare och jag kunde börja få honom att göra det jag ville istället för att titta på hästarna ute i hagen.

Programridning: När jag gick ner till banan så var det väldigt lerigt och ganska kallt. När jag kom ner så travade jag runt banan en stund och sen blåste dommaren i pipan och jag kunde börja. Rover hade lugnat ner sig lite och lyssnade på mina hjälper. det var lite svårt att sitta på honom för att han inte riktigt ville lyssna helt. allt gick super bra, mami tog bilder och jag ska ladda upp dom senare så jag lägger ut dom ikväll.

När jag skulle skritta av honom i manegen så ville inte Rover gå in för att han blev rädd för en häst och det var väldigt mörk där inne. till slut så gick han in och efter en stund så kom Linnéa skrittande på Tara och Rover blev såklart rädd. aja nu ska jag gå och se högklackat.


Linnéa - Ibland är vädret elakt, men idag så har det verkligen tagit i!!

Hejsan!

Jag har typ haft en slappar dag idag! Det har verkligen varit ett pissväder idag-.- imorgon skulle det bli lite sol på morgonen:) Jag ska tävla L:C1 med Rover imorgon:D Jag kommer inte rida Rover idag så jag kommer bara pyssla om honom. Jag hoppas att det kommer gå bra då:D Jag tror det för att det gick ju super i måndags. Jag ska också packa andra grejor och regnkläder - Det är ganska självklart om det ska vara sånt här väder! - Sen ska jag också pyssla om Boppan, jag har inte ridit på nästan hela veckan för att hon har tappat halva vänster sko och hon är jätte känslig om sina fötter. Ibland undradr jag hur hon lyckas med saker och ting! Hovslagaren ska då komma någon dag nästa vecka tror jag.

Nu har jag inte så mkt att säga längre, men ska blogga imorgon om tävlingen.

Kan det inte bli sommar snart..


Klara - Stallet

Godmorgon, snart sticker jag till stallet och fixar lite. Det blir ingen ridning för Benji har bara en brodd.
Men nu ska jag äta frukost och byta om♥


Linnéa - snabb uppdate

Hej!

ska skriva kort om ridningen. Jag red mot Tjärn och rover var väl lagomt pigg. Var super i formen och jag travade ganska mycket. På vägen hem såg jag en räv, den hade fluffig svans:D Vi red förbi en gammal dam och rover tittade efter henne flera gånger som om han kände igen henne! aja nu ska jag gå och duscha, bloggar mer imorgon!


Agnes - Långhelg!

Jahapp då var skolan igång igen efter en fullspäckad långhelg! Från måndag till tisdag har jag verit hundvakt åt Skruttan. Igår fotade jag Klara & Benji då dom red på banan. Gick super & riktigt snygg såg det ut kan jag lova. Efter det fick jag prova rida han lite & han var super fin. Tränade galoppombyten & skänkelvikningar. Han är verkligen en dröm att rida:') Efter det for vi till Flarken vars min bror & hans tjej Jessica bor & även lilla Skruttan. Min bror har fyllt år så han fick trisslotter, pengar & en perkulator(kaffemaskin;))

Då vi hade fikat gick jag ut en långpromenad med Skruttan & fotade massor, Jessica tyckte bilderna var jätte fina så jag laddade över dom direkt till hennes dator med minneskortet men då fick vi lite bråttom då vi skulle fara så jag glömde mitt minneskort hos dom vilket är 8mil bort typ-.-'' Aja tur jag ska dit i helgen då det är jaktläger:D


En bild på skruttan som jessica skickat:')


Linnéa - Åhhh..

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag ska gör asom agnes sa: rycka upp mej och blogga mer!
Nu ska jag blogga om helgen.

Söndag: I söndags så red jag Rovan och mami körde Fluffan. Det gick väl bra, han gick mot hand ibland och ville inte riktigt lyssna. Sen packade jag och mamma inför dressyren på måndagen.

Måndag: Jag vaknade vid 06.40 och då klev jag upp och tog på stallkläderna, sen gick jag ner och åt frukost. Efter det gick jag ut i stallet och började borsta hästarna. efter en stund kom mami och tog på Fluffan benlindorna. Sen åkte vi till ridskolan. När vi kom fram tog jag in dom i stallet och bostade lite och gjorde i ordning. vid 9 satt jag upp på fluffan och började rida fram henne:) det gick super bra, hon lyssnade på alla mina hjälper:'''D Vid halv tio skulle jag rida L:C1. Det gick jätte bra och vi fick bra kommentarer i protokollet:D Sen red jag fram Rovan och det gick lika bra, vi fick också bra kommentarer!
Sen på kvällen for jag till Hanna och vi for till majbrasan. Vi gjorde inte så mkt men det var kul och vi fick godis:) Sen på kvällen gjorde vi inte så mkt heller, vi spelade liet spel och pratade. sen så la vi oss ganska sent.

Tisdag: Vi väcktes klockan elva av sjukt hög musik och då hade hennes pappa lagt högtalarna mot golvet och höjt till högsta volym på Timbuktu tictanic (stavning). Sen for jag hem vid 2 tiden och då gjorde jag läxorna och sen på kvällen så red jag Rovan, mami cyklade med Flyffan och tommy cyklade med Krukan:D Det blev en familjetur:D

Onsdag: Idag har jag inte gjort så mkt, jag har varit med Matilda, Frida och André på skoaln och sen har jag ramlat och slagit mig 2 gånger, ojojoj va jag e skicklig! Men nu ska jag snart göra mat och sen Rida fluffan tro jag:D


Min klätterställning eller är det nån sorts traktor fågel som sitter där?=7

 

Klara - Dressyr

Hej, igårkväll följde jag med Agnes till Evas kille Janne, och vi var där och hade trevligt. Vi busade lite med Skruttan också var vi ute och sköt lite luft givär. Jag prickade faktiskt tavlan, jag är såå stolt-.-

Men idag red jag med benji på banan det gick verkligen super bra. Jag fick träna på att dra till baka armbågarna och räta upp mej. Också fotade Agnes så hon skulle göra ett utkast med bilderna så snart ska ni få dom!
Men nu ska jag ta och duscha och välja kläder till skolan imorgon.


RSS 2.0